Privacybeleid

WordPress database bijwerken

Onze website https://kleinhoutenonderhoud.nl. is eigendom van en wordt beheerd door Klein Hout en Onderhoud. De website wordt gehost bij Wij zijn PUIK.
Klein Hout en Onderhoud respecteert de privacy van haar gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u eventueel aan ons verstrekt, vertrouwelijk en in overeenstemming met geldende wetgeving wordt behandeld. Er zullen niet meer persoonsgegevens worden verzameld dan strikt noodzakelijk. Ook zullen de gegevens niet langer dan noodzakelijk worden bewaard.

Verwerking van persoonsgegevens

Bij het bezoeken van onze website wordt uw gebruikte besturingssysteem, en uw gebruikte internetbrowser verstrekt. Daarnaast worden de persoonsgegevens verwerkt die u actief aan ons verstrekt bij het invullen van het contactformulier of het verstrekken van gegevens per e-mail (Hierbij kun je denken aan: naam, telefoonnummer en e-mailadres).

Met het sluiten van een overeenkomst worden door Klein Hout en Onderhoud mogelijk ook een aantal persoonsgegevens gevraagd, bijvoorbeeld:

  • Bedrijfsnaam of persoonsnaam
  • Straatnaam, huisnummer, postcode, plaats en land
  • Voorletters en achternaam van de contactpersoon
  • Telefoonnummer van de contactpersoon
  • E-mailadres van de contactpersoon
  • Betaalgegevens

Doeleinden verwerking

De persoonsgegevens die door u worden verstrekt, worden door Klein Hout en Onderhoud voor onbepaalde tijd bewaard en worden uitsluitend gebruikt voor de volgende doeleinden:

  • om met u in contact te kunnen treden;
  • het uitoefenen van alle werkzaamheden die voortvloeien uit de gesloten overeenkomst;
  • om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Het gaat dan om service of de afwikkeling van een klacht;
  • het eventueel versturen van een nieuwsbrief en daarbij te informeren over dienstverlening van Klein Hout en Onderhoud;
  • het beveiligen en verbeteren van de website en dienstverlening van Klein Hout en Onderhoud.

Het op een andere manier verwerken van uw persoonsgegevens geschiedt alleen voor zover u aan ons daarvoor expliciet toestemming hebt verleend.

U dient er bewust van te zijn dat zonder contactgegevens zoals naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres wij niet met u in contact kunnen treden. Tevens kunnen wij zonder bovenstaande persoonsgegevens geen goede uitvoering geven aan de overeenkomst.

Tevens zal Klein Hout en Onderhoud persoonsgegevens gebruiken en verstrekken als de overheid aan Klein Hout en Onderhoud een verzoek doet voor een fraudeonderzoek. Ook als er een andere wettelijke verplichting tot verstrekken of juist tot het bewaren van persoonsgegevens zal Klein Hout en Onderhoud hieraan meewerken.

Rechten van betrokkenen

U kunt te allen tijde aangeven dat uw gegevens uit ons systeem worden verwijderd door een e-mail te sturen naar info@kleinhoutenonderhoud.nl. Ditzelfde geldt voor inzage, correctie, beperking van de werking, het ontvangen van geregistreerde gegevens en het overdragen van gegevens aan een andere partij.

Mocht er een wettelijke verplichting bestaan tot het bewaren van gegevens dan is Klein Hout en Onderhoud hieraan gehouden.

U kunt bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens. Ook kunt u vragen met betrekking tot het privacy statement aan het voormelde e-mailadres zenden.

Mocht u niet tevreden zijn over de verwerking van uw persoonsgegevens dan kunt u terecht bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Ingesloten inhoud van andere websites

Berichten op deze site kunnen ingesloten (embedded) inhoud bevatten (bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen, berichten, etc.). Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere website heeft bezocht.

Deze websites kunnen data over jou verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die website.

Delen van persoonsgegevens

Klein Hout en Onderhoud werkt met verschillende partijen samen waaronder een hostingpartij, partijen voor onze administratie, verschillende Cloud services (zoals van Google en Apple), en eventueel ook drukkerijen.

Onze hosting provider Wij zijn PUIK schakelt ook derden zoals Google Analytics in voor het analyseren van de gegevens over uw websitegebruik.

De partijen van buiten Europa zijn aangesloten bij het Privacy Shield-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel en de Europese Commissie. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Bewaren persoonsgegevens

Het uitgangspunt is dat wij  persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk bewaren, echter is Klein Hout en Onderhoud vanuit wetgeving verplicht om bepaalde (persoons)gegevens te bewaren.

Zo geldt een wettelijke bewaartermijn van 7 jaar op basisgegevens van Klein Hout en Onderhoud zoals een grootboek, de debiteuren- en crediteurenadministratie, verkoopadministratie en e-mails die betrekking hebben op de bedrijfsvoering.

Aansprakelijkheid

Deze disclaimer is van toepassing op de door Klein Hout en Onderhoud geëxploiteerde website, https://kleinhoutenonderhoud.nl/ en het e-mailverkeer.

Hoewel aan de inhoud van de website grote zorg is besteed, aanvaardt Klein Hout en Onderhoud geen aansprakelijkheid voor de gevolgen van onvolledigheid of onjuistheden daarvan. De op de website opgenomen informatie is alleen voor algemeen gebruik en kan niet worden aangemerkt als advies.

Klein Hout en Onderhoud is niet aansprakelijk voor virussen, ontstaan door het gebruik van de website.  Het is niet toegestaan om de inhoud van de website te kopiëren, verspreiden of al dan niet tegen een vergoeding beschikbaar te stellen.

De informatie opgenomen in e-mails is enkel bestemd voor de geadresseerde. Klein Hout en Onderhoud is niet aansprakelijk voor virussen, ontstaan door het gebruik van elektronische middelen van communicatie.

Cookies

Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser (bijv. Chrome, Internet Explorer, Safari, Firefox, Opera) op uw harde schrijf van jouw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.

Sessie cookies

Met behulp van sessie cookies kunnen wij zien welke onderdelen van de website je met uw bezoek hebt bekeken. Daardoor kan onze dienst zoveel mogelijk worden aangepast aan uw eigen wensen. Hiervoor maken wij gebruik van cookies van derde partijen. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra u uw webbrowser afsluit.

Functionele cookies

Met behulp van functionele cookies kunnen wij u herkennen bij een nieuw bezoek op onze website. De website kan daardoor speciaal op uw voorkeuren worden ingesteld. Ook wanneer u toestemming hebt gegeven voor het plaatsen van cookies kunnen wij dit door middel van een cookie onthouden. Hierdoor hoeft u niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor u prettiger gebruik maakt van onze website. Deze cookies kun je verwijderen via de instellingen van uw browser. Functionele cookies worden nooit gedeeld met andere partijen en worden uitsluitend gebruikt voor de website https://kleinhoutenonderhoud.nl/ .

Analytische cookies

Met analytische cookies verzamelen wij met behulp van derden statistieken over het gebruik van de website door de gebruikers. Door websitegebruik te meten kunnen we onze website blijven verbeteren in het voordeel van onze gebruikers. Voor het plaatsen van deze gegevens is geen toestemming vereist. Mochten deze cookies worden ingezet om te koppelen aan bijvoorbeeld advertentiegegevens dan hebben wij wel toestemming van jou nodig. Er is dan sprake van tracking cookies. Hierdoor kunnen wij te weten komen dat u naast onze website ook op de betreffende andere website(s) bent geweest.

Google Analytics

Onze hosting provider Wij zijn PUIK maakt gebruik van analytische cookies via Google Analytics. Hierbij worden statistieken over aantallen bezoekers, de bezochte pagina’s en de verkeersbronnen anoniem via het Google Analytics account van Klein Hout en Onderhoud verzameld.

Analytische Cookies blijven maximaal 2 jaar geldig.

Onze hosting provider Wij zijn PUIK heeft het Google Analytics account zo ingesteld dat;

  • Er een verwerkersovereenkomst tussen Wij zijn PUIK en Google is over de Analytics gegevens.
  • IP-adressen anoniem worden gemaakt zodat gegevens nooit naar u of uw IP-adres te herleiden zijn.
  • De informatie niet met anderen gedeeld wordt.
  • Er geen profielen worden gemaakt n.a.v. interesses, leeftijd, enz.

Onze hosting provider Wij zijn PUIK geeft u de mogelijkheid voor een ‘opt-out’. Hiermee telt uw bezoek niet meer mee in de statistieken van alle websites die Google Analytics gebruiken. Klik hier om dit in te stellen.

Wij zijn PUIK gebruikt geen andere cookies waarbij je over het web wordt gevolgd voor bijvoorbeeld advertenties of andere commerciële doeleinden.

Je kunt je afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen. Klik hier voor verdere toelichting.

Contactgegevens

Klein Hout en Onderhoud
Ter Culenstraat 45
7721 ZW  Dalfsen

E-mailadres: info@kleinhoutenonderhoud.nl.
Telefoonnummer: 06 1277 3639